Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آذربایجان اعلام کرد که روسیه در طول جنگ ۴۴ روزه قره‌باغ دائماً به ارمنستان سلاح می‌فرستاد. با این حال وی کشورهای حاشیه خزر را در این امر مقصر دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان در سخنرانی خود در کنفرانس بین‌المللی «توسعه و همکاری» که روز گذشته (جمعه) در دانشگاه آکادمی دیپلماتیک آذربایجان (ADA) برگزار شد، اعلام کرد که روسیه به طور مداوم در جنگ 44 روزه قره‌باغ، ارمنستان را مسلح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌اف اظهار داشت: من بارها به مردم گفته‌ام که در طول جنگ 44 روزه چندین بار در روز هواپیماهای باری حامل سلاح از روسیه به ارمنستان فرستاده می‌شدند.

رئیس‌جمهور آذربایجان از گرجستان به دلیل بستن مسیرهای هوایی و زمینی روسیه به ارمنستان به درخواست باکو تشکر کرد، اما کشورهای ساحلی خزر را متهم به همکاری با روسیه کرد و گفت: ما نامه‌ای به تمام کشورهای حاشیه دریای خزر فرستاده‌ایم که اجازه ندهند هواپیماهای باری روسی حامل سلاح به ارمنستان بروند. این نامه را به قزاقستان، ترکمنستان و ایران فرستادیم. متأسفانه این هواپیماها هنگام ورود به ارمنستان از خاک این کشورها استفاده می‌کردند. اینطور بود و ما نباید حقایق جنگ 44 روزه قره‌باغ را پنهان کنیم.

بدین ترتیب الهام علی‌اف اذعان کرد که اعضای شورای کشورهای تُرک در جنگ 44 روزه قره‌باغ در تأمین تسلیحات به ارمنستان مشارکت داشته‌اند.

اتهامات الهام علی‌اف علیه ایران در حالی است که وی در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی A Haber ترکیه در تاریخ 16 اکتبر 2020، از بسته شدن مسیرهای زمینی و هوایی ایران به ارمنستان ابراز قدردانی کرده بود.

رئیس‌جمهور آذربایجان در مصاحبه با A Haber گفت: از ارسال سلاح از ایران به ارمنستان اطلاعی نداریم. برعکس، می‌توانم بگویم که ایران و گرجستان برای جلوگیری از حمل سلاح به ارمنستان، مسیرهای هوایی و زمینی خود را بسته‌اند. لذا جا دارد بار دیگر از دولت‌های ایران و گرجستان تشکر کنم.

لازم به ذکر است که الهام علی‌اف بارها اعلام کرده بود که روسیه در جنگ 44 روزه به ارمنستان سلاح ارسال کرده، اما نه در آن زمان و نه پس از آن مخالفتی با این سیاست مسکو نکرد و برعکس با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه قرارداد اتحاد در مسکو امضا کرد.

بخش دیگر «کنفرانس قفقاز جنوبی؛ توسعه و همکاری» به پرسش و پاسخ با حضور کارشناسان مدعو از سراسر جهان اختصاص یافت که از ایران «ولی کالجی» از موسسه ایراس حضور یافت.

حکمت حاجی اف دستیار رئیس‌جمهور و مدیر نشست پرسش و پاسخ با رئیس‌جمهور آذربایجان از ولی کالجی خواست تا سؤال خود را مطرح کند و وی گفت: همانطور که می‌دانید روابط دو کشور (ایران و آذربایجان) در سال‌های اخیر به طرز چشمگیری توسعه پیدا کرده است. از جمله آثار آن توافق اخیر تهران و باکو برای ایجاد یک کریدور 55 کیلومتری جاده‌ای و ریلی بین زنگیلان و نخجوان از خاک ایران است که شما در سخنانتان بدان اشاره کردید.

کالجی ادامه داد: از طرف دیگر نگرانی‌هایی وجود دارد که باید بیان شود. یکی از آن‌ها مربوط به پنجمین کنگره آذربایجانی‌ها در شوشا است که هفته پیش برگزار شد. متأسفانه برخی از ایرانیان آذری‌تبار در این کنفرانس علناً علیه تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران صحبت کردند؛ از جمله درباره جدایی بخش آذری ایران در شمال غرب ایران حرف زدند. متأسفانه رویای تشکیل آذربایجان بزرگ درباره اتحاد دو سوی ارس است که بطور واضح توسط این افراد و گروه‌ها مطرح شد و نگرانی‌ها و ناخرسندی‌هایی را در داخل ایران در میان همکارانم و مردم ایران ایجاد کرد. دیروز من در این زمینه با آقای حکمت حاجی اف هم صحبتی داشتم. آقای رئیس‌جمهور، شما درباره موضع ایران در به رسمیت شناختن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان در 30 سال گذشته آگاهی دارید. موضع ایران در جنگ دوم قره‌باغ هم کاملاً روشن بود. زبان و دین و ارزش‌های مشترک مناطق آذری ایران و مردم جمهوری آذربایجان یک ظرفیت بزرگ و سرمایه اجتماعی برای توسعه روابط دو کشور است و نباید به عنوان یک ابزار سیاسی برای جدایی‌طلبی و ایجاد تفرقه و تنش میان دو کشور تبدیل شود. این افراد به یک گردهمایی رسمی و دولتی در شوشا دعوت شدند و ما انتظار داریم وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان نسبت به بیانات و مصاحبه‌های آنان واکنش نشان دهد تا نگرانی‌ها و ناراحتی‌ها را در ایران کاهش دهد. خوشحال خواهم شد نظر شما را در این زمینه بدانم که قطعاً در ایران بازتاب خواهد داشت.

وی گفت: سؤال کوتاه دوم من درباره تعیین حدود مرزی میان شما و ارمنستان است. ما خبرهای زیادی درباره مبنای این کار و تعیین مرزها می‌شنویم که بر مبنای نقشه‌های مختلف است از جمله نقشه‌های مربوط به وزارت دفاع شوروی در سال‌های دهه 1920 است. این مسئله در دیدار شما و نیکول پاشینیان با پوتین در سوچی هم بحث شده است. سؤال این است که شما و ارمنستان روی کدام نقشه رسمی زمان شوروی برای تعیین مرزهایتان توافق کردید؟

الهام علی‌اف پاسخ داد: در خصوص نقشه‌ها، ما تاکنون هیچ مبنایی برای کار روی آن نداریم و نقشه‌هایی که اشاره کردید را تاکنون ندیده‌ایم. موضع ما این است در حالیکه مرزها را تعیین می‌کنیم باید تاریخ را هم مدنظر داشته باشیم و البته باید روی تمام نقشه‌هایی که بعد از شوروی سازی (الحاق به شوروی) قفقاز جنوبی وجود دارد تمرکز کنیم چون فقط یک نقشه وجود ندارد و نقشه‌های زیادی هست که از سال 1918 شروع می‌شود؛ زمانی که ایروان بخشی از آذربایجان بود و همین طور قبل از نوامبر 1920 که زنگه زور بخشی از آذربایجان بود. منطقه‌ای که الان به‌عنوان مرز ایران و ارمنستان است قبلاً آذربایجانی‌ها سکونت داشتند و هیچ ارتباطی با ملت ارمنی نداشت. در نوامبر 1920 شوروی تصمیم گرفت زنگه‌زور را به ارمنستان بدهد؛ اما وقتی به آن‌ها دادند به این شکل کنونی و به اندازه 42 کیلومتر نبود بلکه بسیار باریک‌تر بود. سپس ارامنه با حقه‌های مختلف سرزمینشان را گسترش دادند که الآن به شکل مرز ایران و ارمنستان و به طول 42 کیلومتر در آمده است. به همین خاطر موضع ما این است که باید همه نقشه‌ها از جمله نقشه 1918 و حتی ماقبل آن مورد توجه قرار گیرد تا سال 1991 که شوروی از هم فروپاشید. در هر صورت این‌ها بخشی از مذاکرات گروه‌های مشترک (تعیین مرزها) بین ماست.

رئیس‌جمهور آذربایجان گفت: در خصوص اظهارنظر اولتان که گفتید شخصی علیه تمامیت ارضی ایران حرف زده سؤال من این است که آیا او از اعضای دولت و حکومت ما بوده؟! یا دولت آذربایجان چنین کاری کرده؟!

علی‌اف در ادامه گفت: اما شما گفتید در کنگره شوشا بوده، سؤال من این است آیا از اعضای دولت ما چنین حرفی زده؟

کالجی: خیر دولتی نبوده است.

علی‌اف: پس چه کسی بوده؟

کالجی: برای مثال یک عضو مرکز مطالعات تبریز در آنکارای ترکیه بوده که یک گروه غیردولتی است.

علی‌اف: پس هیچ ارتباطی با دولت آذربایجان نداشته، درست است؟

کالجی: اما آن‌ها در کنفرانسی در شوشای آذربایجان شرکت کردند.

علی‌اف: پس شهروند آذربایجانی نبوده؟

کالجی: بله می‌دانم اما آن‌ها در یک گردهمایی رسمی داخل آذربایجان شرکت کردند.

علی‌اف: الان شما می‌بینید افراد زیادی در این کنفرانس شرکت کردند که هر کدام نمایندگان کشور خودشان هستند. به عنوان مثال اگر شما شهروند یک کشور دیگری باشید و اظهاراتی داشته باشید دولت ایران نباید مسئول اظهارات شما باشد. برای همین من فکر می‌کنم مطلب شما ارتباطی به روابط ایران و آذربایجان پیدا نمی‌کند. موضع ما و دولت ما و دولت ایران درباره تمامیت ارضی یکدیگر کاملاً شناخته شده و غیر قابل خدشه است و در مواقع بسیاری ما و همکاران ایرانی‌مان به‌صورت علنی آن را بیان کردیم. در آن کنگره بیش از 400 نفر شرکت کردند. در جامعه آذربایجان و یا در جامعه دموکراتیک آزادی بیان وجود دارد و آن‌ها مواضع خود را دارند که ما می‌توانیم موافق یا مخالف باشیم. ما شرکت‌کنندگان را کنترل نمی‌کنیم و به آن‌ها ایده و تز نمی‌دهیم چه بگویند یا نگویند. آذربایجان یک کشور آزاد است و شهروندان ما و شهروندان خارجی آزاد هستند هر حرفی که می‌خواهند را بزنند؛ البته تا زمانی که با قوانین ما در تضاد نباشد. در همین حال ما هیچ مسئولیتی در قبال اظهارات افرادی که در خارج زندگی می‌کنند و دیدگاه‌های متفاوتی در موضوعات مختلف دارند، نداریم. مهم این است که اظهارات دولت آذربایجان و نمایندگان آن در قبال همسایگانمان و در کل در قبال همه کشورها بسیار مسئولانه است.

رئیس جمهور آذربایجان تاکید کرد: به عنوان یک تصویر و نمونه کوچک برای موضوعی که شما مطرح کردید می‌توانم به شما بگویم که تعدادی از افراد هستند که رفتند و در ایران پناه گرفتند و بطور مرتب علیه تمامیت ارضی آذربایجان حرف می‌زنند. در زمان برگزاری نشست سران خزر در اوکتائو قزاقستان من یک لیست تقریباً 20 نفره از اتباع آذربایجانی را که در ایران زندگی می‌کنند در ملاقاتم به رئیس‌جمهور آن موقع حسن روحانی دادم. این افراد به‌طور مرتب از طریق رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نه‌تنها علیه تمامیت ارضی آذربایجان حرف می‌زنند بلکه از ادبیات و کلماتی استفاده می‌کنند که در یک جامعه عادی مرسوم نیست و ناپسند است. ما درخواست کردیم این افراد به آذربایجان تحویل داده شوند به خاطر مشارکت مستقیم آن‌ها در یک حمله محدود علیه پلیس در شهر گنجه که ما مدارک آن را هم داریم ولی متأسفانه هیچکدام از آن‌ها تحویل داده نشدند؛ بنابراین اگر یک فردی که شهروند آذربایجان هم نیست و یک چیزی در شوشا گفت -شوشا یک شهر آزاد است و هزاران نفر به آنجا می‌روند و اظهارنظر می‌کنند- حتی اگر هم در یک برنامه‌ای که آذربایجان ترتیب داده شرکت می‌کنند نباید دلیلی برای اینگونه واکنش باشد. ما باید به اظهارات مقامات رسمی نگاه کنیم. مقامات رسمی ایران و آذربایجان همینی که گفتم را می‌گویند و می‌دانند تمامیت ارضی (هر دو کشور) خط قرمز است. تمامیت ارضی ما همیشه از طرف ارمنستان مورد خدشه واقع شده و من فکر می‌کنم باید روی آن را تمرکز کنیم و نه روی چیزهایی که ربطی به آذربایجان ندارد.

پشت پرده تنش اخیر بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در زنگیلانبازگشت پاشینیان به ادبیات روسی در مورد قره‌باغ

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه قفقاز قره باغ ارمنستان اخبار جمهوری آذربایجان اخبار روسیه قفقاز قره باغ ارمنستان اخبار جمهوری آذربایجان رئیس جمهور آذربایجان جمهوری آذربایجان علیه تمامیت ارضی الهام علی اف روزه قره باغ شرکت کردند جنگ 44 روزه دو کشور نقشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی

اعتراف به وضعیت بحرانی اوکراین در اروپا، افزایش نظامیان اوکراینی تسلیم شده به روسیه، پیش بینی دردسر اروپا به دلیل قاچاق سلاح‌ از اوکراین و انتقاد بروکسل از تصمیم روسیه درباره تهدید دانستن اف-۱۶‌ها در اوکراین، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم،  کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید شب گذشته در نشست خبری متعارف خود اعلام کرد که دولت ایالات متحده از گزارش‌های رسیده مبنی بر آماده‌سازی سوءقصد به جان ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، نگران شده است.  او گفت: «ما این گزارش را دیدیم. مسلماً این خبر باعث نگرانی قابل توجهی شده و مطمئناً خوشحالیم که این سوء قصد خنثی شده است.»

سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران توصیه کرد که در مورد جزییات این موضوع بهتر است با  خود مقامات اوکراینی تماس بگیرند، زیرا او نمی‌تواند نظر بیشتری بدهد.

روز گذشته  اعلام شد که سرویس‌ امنیت اوکراین از بازداشت دو سرهنگ بلندپایه ارتش خبر داد که به نظر می‌رسد قصد سوء قصد به جان زلنسکی و همچنین رئیس این اداره، واسیلی مالوک، و کریل بودانوف، رئیس اداره اطلاعات اصلی وزارت دفاع اوکراین را داشتند. در بازرسی از خانه سرهنگ بازداشت شده آندری گوک، یک اسلحه کشف شد و متهم دوم، افسری به نام درکاچ، در منطقه سومی بازداشت شد.

در اوایل ماه فوریه، مشخص شد که سرویس امنیت اوکراین بیش از 8 هزار پرونده جنایی خیانت به کشور، از جمله "به دلیل همکاری با روسیه" باز کرده است. به گزارش نشریه انگلیسی گاردین، اوکراینی‌هایی که بر اساس این اتهام محکوم می‌شوند در زندان‌های خاص و جدای از سایر زندانیان نگهداری می‌شوند و کسی از نحوه برخورد با آنها خبر ندارد. 

ضمن اینکه در اوکراین حتی برخی افسران سرویس امنیتی نیز خود متهم به خیانت شده و برخی مقامات بلندپایه آن به دستور زلنسکی برکنار شده‌اند.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هشتصد و پنجمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

نخست وزیر اسپانیا وضعیت اوکراین را بحرانی خواند

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پس از مذاکرات تلفنی خود با ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، وضعیت این کشور را بحرانی خواند. 

سانچز شب گذشته در صفحه خود در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) در پیامی در این رابطه نوشت: «من همین الان با رئیس جمهور زلنسکی صحبت کردم تا یک بار دیگر حمایت اسپانیا از اوکراین را تا هر زمان که لازم باشد به او اعلام کنم. ما درباره وضعیت بحرانی اوکراین و پیشرفت در اجرای توافقنامه امنیتی بین دو کشور گفتگو کردیم.»

علاوه بر این، نخست وزیر اسپانیا کنفرانس صلح اوکراین که قرار است در ماه ژوئن در سوئیس برگزار شود را مهم ارزیابی کرد.

یک روز قبل از آن مشخص شد که دولت اسپانیا محموله‌ای از موشک‌های مورد نیاز برای سامانه دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین منتقل کرده است. علاوه بر این، مارگاریتا روبلز، وزیر دفاع این کشور، از کشورهای اتحادیه اروپا خواست تا به حمایت از اوکراین ادامه دهند.

مشاور سابق پنتاگون: سربازان اوکراینی در حال فرار از جبهه و تسلیم شدن به روس‌ها هستند

سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا "داگلاس مک‌گرگور" و مشاور سابق رئیس پنتاگون شب گذشته در مصاحبه‌ای فاش کرد که بر اساس اطلاعات رسیده به ایالات متحده، پرسنل نظامی ارتش اوکراین به طور فزاینده‌ای از خط مقدم جبهه فرار کرده و خود را به سربازان روس تسلیم می‌کنند و ممکن است در آینده تعداد این تسلیم‌ها  افزایش یابد.

این سرهنگ و کارشناس نظامی گفت: «تعداد زیادی از سربازان اوکراینی یکی از این دو کار را انجام می‌دهند: یا از جنگیدن خودداری کرده و در مقابل روس‌ها عقب‌نشینی می‌کنند یا تسلیم شده و جان خود را نجات می‌دهند».

طبق اطلاعات مک‌گرگور، در صفوف نیروهای مسلح اوکراین مجروحان زیادی وجود دارد که امکان تخلیه آنها از خط مقدم جبهه وجود ندارد. در نتیجه، آنها گزینه نجات و تسلیم شدن به ارتش روسیه را انتخاب می‌کنند، زیرا در این صورت سربازان اوکراینی قادرند زنده بمانند و مراقبت‌های پزشکی لازم را دریافت کنند. او افزود: «من فکر می‌کنم نظامیان اوکراینی این واقعیت را درک می‌کنند و معتقدم که شاهد تسلیم‌های بیشتری در آینده خواهیم بود. زیرا در غیر این صورت نمی توانند از مرگ خود جلوگیری کنند.»

پیش از این دیگر کارشناسان نظامی نیز یادآور شدند که روحیه نظامیان اوکراینی مدت هاست که به دلیل شکست مرتب در میدان جنگ از بین رفته و بر این عقیده هستند که فرماندهان نظامی آنها را رها کرده‌اند تا در جبهه سلاخی شوند.

هشدار زاخارووا درباره دردسر پناهجویان و تسلیحات اوکراینی برای اتحادیه اروپا 

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیش بینی کرد که پناهندگان اوکراینی که تحت تاثیر تبلیغات غربی و سیاست‌های مقامات کی‌یف فلج شده‌اند و  همچنین تسلیحاتی که به کی‌یف عرضه شده و بعد از کشورهای اروپایی سر در می‌آورند، "شوخی خونینی" را برای اروپایی‌ها بازی خواهند کرد.

این دیپلمات یادآور شد که آوارگان اوکراینی که به کشورهای ناتو سرازیر شده‌اند عمدتاً دچار نفرت از ملیت‌ها و عدم تحمل ادیان و مذاهب خاص قرار دارند، به همراه سلاح‌های کنترل نشده‌ای است که بازارهای سیاه، از جمله در کشورهای اروپای غربی را پر کرده‌اند، ممکن است شوخی بی رحمانه و خونینی را برای کشورهای میزان خود رقم بزنند. 

زاخارووا افزود: وقتی این اتفاق بیفتد، سیاستمداران غربی باید به خاطر داشته باشند که خودشان از شکل‌گیری احساسات افراطی در میان مردم اوکراین و ارسال بی‌رویه سلاح و پول به کی‌یف حمایت می‌کردند.

لوکاشنکو: روس هراسی در میان نخبگان اروپایی به یک روند تبدیل شده است

الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس معتقد است که در حال حاضر در میان نخبگان حاکم بر کشورهای اروپایی، روسوفوبیا (روس هراسی) رواج یافته و این مسئله خطرناک است.

او گفت: «نخبگان حاکم بر اروپایی و اربابان آن سوی اقیانوس آنها با عجله در حال ایجاد یک تصویر ترسناک از یک دشمن شرقی خارجی از مسکو هستند که ظاهراً آماده است تا با تانک به برلین حمله کند. رهبران کشورهای غربی در پوشش افسانه دموکراسی، مردم را از طریق فشار و باج خواهی فیلتر کرده و جنگی نیابتی علیه روسیه به راه انداخته و از عواقب این خط مشی اشتباه خود هراسی ندارند.»

واکنش اتحادیه اروپا به تصمیم روسیه در مورد تهدید دانستن F-16 در اوکراین 

پیتر استانو، سخنگوی دفتر سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در یک نشست مطبوعاتی در بروکسل اعلام کرد که اتحادیه اروپا هشدار روسیه مبنی بر اینکه جنگنده‌های F-16 انتقال یافته به اوکراین توسط این کشور به عنوان حامل‌های بالقوه تسلیحات هسته‌ای در نظر گرفته خواهد شد، را "غیر مسئولانه" می‌داند. 

او گفت: «ما این بیانیه و سایر اظهارات مشابه از سوی مقامات مسکو را کاملاً غیرمسئولانه می دانیم.»

این دیپلمات همچنین یادآور شد که موضوع آماده شدن روسیه برای انجام مانورهای موشکی-هسته‌ای نیز در بروکسل مورد بحث قرار گرفته و به عقیده او،  روسیه همچنان "به تشدید بیشتر اوضاع ادامه می‌دهد."

پیش از این، روز دوشنبه وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که اگر جنگنده‌های F-16 ساخت آمریکا در صحنه عملیات نظامی در اوکراین ظاهر شوند، روسیه این هواپیماها را به عنوان حامل بالقوه تسلیحات هسته‌ای در نظر خواهد گرفت.

توجه رسانه‌های غربی به اعلام آمادگی پوتین برای گفتگو با غرب

شبکه خبری آمریکایی CNBC شب گذشته گزارش داد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور آینده روسیه در سخنرانی مراسم تحلیف خود، یادآور شد که مسکو گفتگو با غرب را متوقف نخواهد کرد، ولی تاکید کرد که متحدان خارجی باید "انتخاب خود را انجام دهند."

طبق این گزارش، پوتین بار دیگر تاکید کرد که روسیه آماده تقویت روابط با همه کشورها است، اما گفتگو در مورد "ثبات استراتژیک" "تنها در شرایط مساوی" امکان پذیر است.

روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز نیز به نوبه خود پس از مراسم تحلیف پوتین به "باز بودن روسیه برای گفتگو با غرب"  اشاره کرد.

 پوتین در جریان سخنرانی خود گفت که نظام دولتی روسیه باید در برابر تهدیدها و چالش‌ها مقاومت کرده و در جهان در حال تغییر کنونی به مسیر توسعه  خودکفا و رقباتی خود ادامه دهد. رئیس جمهور همچنین  قول داد که به تلاش برای تشکیل نظم جهانی چندقطبی ادامه دهد.

پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیهپوتین اهداف ملی روسیه تا سال 2036 را تعیین کردپوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرملین: پاشینیان با پوتین دیدار می‌کند
  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • کرملین: پاشینیان امروز با پوتین دیدار می‌کند
  • تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • حاشیه شهربانو منصوریان روی آنتن زنده/ رفتار عجیب در قامت یک مدال‌آور!
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • رئیسی: از سوءاستفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • رئیسی: از سوء استفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است