Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه ارمنستان ضمن تشکر از دعوت وزیر خارجه ایران از او برای سفر به تهران گفت: امروز مذاکرات خوبی با آقای امیرعبداللهیان در تهران داشتیم.

به گزارش ایسنا، ظهر روز دوشنبه آرارات میزوریان وزیر خارجه ارمنستان پس از انجام دور اول گفت وگوهای خود با وزیر خارجه ایران در یک نشست مطبوعایی مشترک با حضور امیرعبداللهیان ضمن تشکر از دعوت صورت گرفته از وی جهت سفر به تهران گفت: مذاکرات خوبی با آقای امیرعبداللهیان داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ این مذاکرات در فضای دوستی و اعتماد متقابل انجام شد و آینده خوبی در انتظار ما است.

وزیر خارجه ارمنستان با بیان اینکه در این دیدار توافق کردیم روابط راهبردی دو کشور را تعمیق ببخشیم، گفت:‌ من در این دیدار آقای امیرعبداللهیان را به صورت جامع در جریان تحولات قره باغ قراردادم.

وی ادامه داد:‌ در این دیدار به تهاجم نظامی گسترده صورت گرفته از سوی آذربایجان اشاره و تأکید کردم که در این تهاجم مزدورانی از سایر نقاط جهان و کشورهای مختلف حضور داشتند.

این دیپلمات عالی رتبه ارمنستانی ادامه داد:‌ بعد از جنگ مسائل انسانی زیادی باقی مانده است و علیرغم اینکه آذربایجان مکلف شده بود که پس از پایان جنگ تمام اسرای دربند را آزاد کند هنوز خبری از این موضوع نیست در حالی که باید آزادی اسرا و بازگشت آن‌ها به میهن سریع و فوری انجام شود.

آرارات میزوریان خاطر نشان کرد:‌ باید مذاکرات و بررسی‌هایی با حضور کشورهای ایران، آذربایجان و روسیه داشته باشیم و درباره بازگشایی و بهره‌برداری از تمام مسیرهای ارتباطی منطقه رایزنی و صحبت کنیم.

وزیر خارجه ارمنستان اظهار کرد:‌ ارمنستان اعلام کرده و اعلام می‌کند که ما برای بازگشایی مسیرهای ارتباطی آمادگی داریم ولی متأسفانه آذربایجان تفسیر و تحلیل‌های اشتباهی از این صحبت‌ها دارد.

وی همچنین تأکید کرد: برخی از اقدامات آذربایجان و تهاجماتی که نسبت به مرزهای ارمنستان انجام می‌دهد همه تلاش‌ها و جدیت‌ها در راستای صلح و ثبات در منطقه را به خطر می‌اندازد. در این ارتباط از رویکرد ایران نسبت به مسئله تمامیت ارضی ارمنستان قدردانی می‌کنیم.

آرارات میزوریان ادامه داد: لازم است در اینجا بیان کنم که در نیویورک موفق شدیم که مسئله حضور گروه مینسک در روند گفت‌وگوها بین ارمنستان و آذربایجان را احیا کنیم.

وزیر خارجه ارمنستان با بیان اینکه در گفت‌وگوهای امروز در ارتباط با راه‌های ارتباطی و رفع محدودیت‌های از این راه‌های ارتباطی رایزنی کردیم، ادامه داد: همچنین در مورد همکاری‌های اقتصادی و گسترش این همکاری‌ها و اجرای توافقاتی که بین دو کشور صورت گرفته تأکید کردیم. رهبران دو کشور ایران و ارمنستان برای گسترش روابط با یکدیگر در زمینه‌های مختلف آمادگی دارند و دارای عزم و اراده هستند.

وی همچنین از همتای ایرانی خود دعوت کرد که در آینده نزدیک به ارمنستان سفر کند.

به گزارش ایسنا، وزیر خارجه ارمنستان صبح امروز به دعوت امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران به تهران سفر کرد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روابط ایران ارمنستان وزیر خارجه ارمنستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران

وزیر امور خارجه پاکستان با "ثمربخش توصیف کردن سفر اخیر رییس‌جمهور ایران به این کشور، هشدار آمریکا نسبت به روابط تجاری اسلام‌آباد-تهران را نادیده گرفته و گفت که نمی‌توان به پاکستان امر و نهی کرد و اسلام‌آباد، تنها بر اساس منافع خود تصمیم‌گیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، "اسحاق دار" معاون نخست وزیر و وزیر امورخارجه پاکستان، روز گذشته(سه‌شنبه) با نادیده گرفتن هشدارهای آمریکا درباره روابط تجاری با ایران، به ویژه در زمینه پروژه مشترک خط لوله انتقال گاز میان دو کشور گفت که نمی‌توان به پاکستان  امر و نهی کرد و این کشور در تصمیم‌گیری‌هایش، تنها منافع خود را در نظر می‌گیرد.


روزنامه پاکستانی دان در این باره گزارش داد:  دار در یک نشست خبری در اسلام‌آباد در پاسخ به سوالی درباره این پروژه گفت که "ما باید مراقب منافع خود بوده و تعهدات خود را در نظر داشته باشیم و دولت باید با در نظر داشتن منافع پاکستان درباره کاری که می‌خواهیم انجام بدهیم، زمان و چگونگی آن تصمیم‌گیری کند، فارغ از این که آمریکا و دیگر کشورها چه می‌گویند.


او افزود: نمی‌توان به ما امر و نهی کرد و ما به کسی اجازه نمی‌دهیم مانعی ایجاد کند. پاکستان کشوری مستقل است و ما همان طور که به استقلال دیگر کشورها احترام می‌گذاریم، انتظار داریم که دیگران نیز به استقلال پاکستان احترام بگذارند.
واشنگتن در پی سفر اخیر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان که امضای توافق‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه در حوزه‌های متعدد از دستاوردهای آن بود، درباره خطر اعمال تحریم‌ها به کسانی که با ایران به تجات می‌کنند، هشدار داد.


دار در این باره گفت که پاکستان، نتیجتا تصمیم‌گیری خواهد کرد.


به گفته وزیر امور خارجه پاکستان، سفر رئیسی به این کشور "بسیار ثمربخش" بود.
او همچنین گفت که "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی قرار است به زودی، به پاکستان سفر کند و دولت در ماه جاری از تاریخ آن مطلع خواهد شد.
دار در ادامه گفت که در نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی خواستار آتش‌بس فوری و باز کردن کریدوری بشردوستانه در غزه و اجرای راهکار "دو دولت" با مرزهای ۱۹۶۷ برای حل‌وفصل مسئله فلسطین شده است.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش روسیه به مذاکرات مستقیم جمهوری‌آذربایجان و ارمنستان
  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • امیرعبداللهیان: غربی ها گفتند اگر می‌زنید، محکم نزنید! + فیلم
  • جمهوری آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح
  • ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود
  • کرزی: قدردان همکاری‌های همیشگی ایران با افغانستان هستیم
  • دیدار گروسی با وزیر خارجه ایران
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی با روسیه آماده نیستند